Köpevillkor

  • Leveranser sker endast inom Sverige.
  • Priserna är inklusive moms.
  • Den totala köpesumman avrundas till hel krona.

Betalning

All betalningshantering i webbutiken sker via SVEA Ekonomi, kortbetalning eller fakturering. Om du valt faktura kommer den att mailas till dig. Du ansvarar för att du uppger en korrekt mailadress. Saknar du din faktura kontaktar du SVEA direkt här eller på telefon 08-735 90 00.

Andra frågor?

Kontakta kundtjänst via mail info@ithjelpen.se eller telefon 0771-184022.

Beställning

När du lagt din beställning och den har nått oss, skickas en orderbekräftelse till den registrerade mailadressen. Om du beställer en produkt som är tillfälligt slut, restnoterar vi hela ordern tills full leverans kan ske. Ta kontakt med kundtjänst om du vill ha delleverans så kommer vi överens om leverans och fraktkostnader.

Orderbekräftelsen sänds som ett kvitto på att din order är registrerad och har gått igenom korrekt.

Ändra din beställning

Vill du ändra eller ta bort din order, kontakta oss så fort som möjligt kundtjänst via mail info@ithjelpen.se eller telefon 0771-184022.

Vi kan inte komplettera en order, bara ta bort hela eller delar av en order.

Har varan packats och skickats så kan vi tyvärr inte justera eller ändra ordern.

Ångerrätt

Du har alltid 14 dagar ångerrätt från det att du mottagit din vara enligt e-distanshandelslagen. Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59)

Se mer information nedan under Leveranser-Retur-Ångerrätt

Detta gäller inte eventuella kundunika eller specialbeställda produkter.

Betalning

All betalning sker via SVEA Ekonomi betallösning.

Har du frågor gällande fakturan eller betalalternativen så ber vi dig att kontakta SVEA direkt: www.svea.com/se/sv/privat/kontakt/ eller på telefon 08-735 90 00.

SVEA GDPR villkor: www.svea.com/se/sv/om-oss/svea-ekonomi/personuppgiftsbehandling/

Företag, kommuner eller organisationer som planerar upphandlingar eller större inköp ombeds kontakta oss för mer information.

Leveranstid

Vid normala omständigheter skickas lagervaror från oss 3-5 vardagar från att beställningen har registrerats.

Information om eventuellt avvikande leveranstider finns på respektive artikel om så är fallet.

Leveranssätt

Leveranser sker endast inom Sverige med PostNord. Normalt sker leverans till ditt närmaste paketutlämningsställe. Du kan själv styra utlämningsstället i kassan.

OBS! Paket ligger kvar på utlämningsstället max 14 dagar. Du ansvarar för att hämta ut paketet i tid. Om paketet går i retur kommer vi att ta ut nya fraktavgifter, se nedan Outlösta paket.

Mindre försändelser levereras direkt i brevlåda med varubrev

Du kommer också få SMS-avisering när ditt paket finns att hämta ut på närmsta utlämningsställe. Vid uthämtning ska giltig ID-handling uppvisas.

OBS! Var noga med stavningen av ditt namn då detta måste stämma överens med din ID handling samt att du angivit rätt mobilnummer för avisering. Om aviseringen sker till ett ogiltigt mobilnummer kan det medföra att paketet går i retur.

Du kan välja mellan Standard MyPack Collect och hemleverans MyPack Home. Fraktkostnaden framgår i kassan och beräknas efter paketets volym.

Standard MyPack Collect hämtas ut på PostNords utlämningsställe.

Hemleverans MyPack Home levereras hem till dig enligt PostNords instruktioner. MyPack Home paket har en begränsad storlek varför detta alternativ ibland inte visas om du beställer större produkter.

Outlösta paket

För ej uthämtade paket debiteras en kostnad för att paketet skickats i retur till oss samt en administrationskostnad. Kostnaden för detta är f.n. 149 kr.

Ej uthämtade paket omfattas inte av ångerrätten eller 14 dagars returrätten enligt Konsumentverkets rekommendationer.

Det är viktigt att du meddelar oss om du ångrar ditt köp för att undvika denna kostnad. Du kan inte ångra ett köp genom att bara låta det gå i retur och inte hämta ut det. Om du låter beställningen gå i retur automatiskt och sedan meddelar att du har ångrat ditt köp kommer vi att justera återbetalat belopp för varorna med fn 149:-

Vid frågor kontakta vår kundtjänst via mail info@ithjelpen.se eller telefon 0771-184022

Garanti

Alla varor som säljs på denna webbplats omfattas av en garanti på 1 år från inköpsdatum. Vi följer konsumentlagens praxis. Garantin gäller inte vid: olyckshändelse, vanvård, översp